вторник, 25 февруари 2014 г.

Пастички с маскарпоне и бял шоколад


Необходими продукти за 6 броя пастички:

  1. Блат за торта 2бр
  2. Маскарпоне 250гр
  3. Бял шоколад 100гр
  4. Кафяв шоколад 100гр
  5. Сладко
Начин на приготвяне:

Нарязваме блатовете на еднакви квадратчета

Разбиваме маскарпонето с 100гр разтопен бял шоколад/ние го разтопихме в микровълновата на ниска мощност/


Подреждаме пастичките по следният начин:
Редим блат върху него от крема,прибавяме сладкото и отнова блат,крем и сладко.След като сложим последният блат заливаме с разтопен млечен шоколад.Декорираме отгоре по желание.За няколко от пастичките оцветихме крема с лилава сладкарска боя.








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кулинарната неделя