ТОРТА ТРИ ШОКОЛАДА
Необходими продукти:
- Бисквити обикновени 260гр
- Сметана течна/сладкарска/ 1л
- Прясно мляко 600мл
- Натурален шоколад 200гр
- Млечен шоколад 200гр
- Бял шоколад 200гр
- Желатин 3бр
- Краве масло 5с.л.
Начин на приготвяне
Бисквитите са натрошават,смесвт се с маслото и 5с.л мяко и се разпределят в ринг за торта.
Сметаната и прясното мляко се разделят на три равни части. Загрява се сметаната и прясното мляко,сваля се от котлона и се прибавя единият вид шоколад и се разбърква докато се стопи,след това се прибавя желатина/приготвен предварително според указанията на опаковката/ Разбърква се добре се оставя в хладилника за да изстине,след това се изсипва върху бисквитеният блат.По този начин се процедира и с останалите два шоколадови крема.Преди да добавите следващият крем предният трябва да е стегнал много добре.
Няма коментари:
Публикуване на коментар