събота, 6 декември 2014 г.

Торта Три шоколада


ТОРТА ТРИ ШОКОЛАДА



    

Необходими продукти:


  1. Бисквити обикновени 260гр
  2. Сметана течна/сладкарска/ 1л
  3. Прясно мляко 600мл
  4. Натурален шоколад 200гр
  5. Млечен шоколад 200гр
  6. Бял шоколад 200гр
  7. Желатин 3бр
  8. Краве масло 5с.л.

Начин на приготвяне

Бисквитите са натрошават,смесвт се с маслото и 5с.л мяко  и се разпределят в ринг за торта.
Сметаната и прясното мляко се разделят на три равни части. Загрява се сметаната и прясното мляко,сваля се от котлона и се прибавя единият вид шоколад и се разбърква докато се стопи,след това се прибавя желатина/приготвен предварително според указанията на опаковката/ Разбърква се добре  се оставя в хладилника за да изстине,след това се изсипва върху бисквитеният блат.По този начин се процедира и с останалите два шоколадови крема.Преди да добавите следващият крем предният трябва да е стегнал много добре.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кулинарната неделя